Board Problems?? Post them here!


cfcDUFFYcfc

Has A Plan.
Joined
Sep 9, 2010
Messages
502
hi

my PM box only holds 100 now when it was 400 before because i am VIP member.:angry2:

cheers
duffy:thanks:

EDIT. just noticed iv lost my VIP membership too, so i take it my VIP membership has expired?
a reminder PM would have been handy.
 

Last edited:

rvm

admin
Staff member
Joined
Apr 15, 2006
Messages
10,614
Car(s)
EK9/Civic
hi

my PM box only holds 100 now when it was 400 before because i am VIP member.:angry2:

cheers
duffy:thanks:

EDIT. just noticed iv lost my VIP membership too, so i take it my VIP membership has expired?
a reminder PM would have been handy.
Hi, the forum sends notifications when the vip membership is about to expire. Maybe the email was considered a junk email that why you didn't get it.

Sorry for the inconvinience and let me know if you need any help :nice:
 


elchunk

KCCO
VIP Member
Joined
Dec 22, 2008
Messages
6,968
not so much a problem but is the header graphics on a changing rotation now? just noticed that its changed and curious to know is it a one off or a monthly thing?
 


Gav-EK9

Super Moderator
Joined
Jan 31, 2008
Messages
10,900
not so much a problem but is the header graphics on a changing rotation now? just noticed that its changed and curious to know is it a one off or a monthly thing?
Think it was just a 1 off man but a monthly or weekly rotation would be cool :nice:
 



rvm

admin
Staff member
Joined
Apr 15, 2006
Messages
10,614
Car(s)
EK9/Civic
I will be rotating banners every month or so :)
 




darcygr

New Member
Joined
Feb 20, 2012
Messages
288
i cannot post an ad to sell my car because i dont have enough posts. if i post it in general can the admin move it to for sale or will it be deleted?
 


Gav-EK9

Super Moderator
Joined
Jan 31, 2008
Messages
10,900
i cannot post an ad to sell my car because i dont have enough posts. if i post it in general can the admin move it to for sale or will it be deleted?
No it will be deleted mate sorry.
 


Ellis

99 CW EK9 B18C
Donator
Joined
Jul 8, 2011
Messages
1,682
Im finding i canT not log in on my pc, it accepts my details but then when it redirects me i appear as not logged in and cannot post or anything.

Any suggestions what i could try to solve this?
 

Last edited:

elchunk

KCCO
VIP Member
Joined
Dec 22, 2008
Messages
6,968
do you have more than one window open? I found i had that problem on an older version of firefox. Try login in with only one window open?
 


Ellis

99 CW EK9 B18C
Donator
Joined
Jul 8, 2011
Messages
1,682
Thanks for the help mate but still no luck, may try downloading firefox and use that rather than i.e
 


Gav-EK9

Super Moderator
Joined
Jan 31, 2008
Messages
10,900
hmm, weird one buddy, we have changed servers recently not sure if that could be part of the problem. Will notify rvm of the matter :nice:
 


elchunk

KCCO
VIP Member
Joined
Dec 22, 2008
Messages
6,968
hmm, weird one buddy, we have changed servers recently not sure if that could be part of the problem. Will notify rvm of the matter :nice:
try hitting control and F5 to hard refresh your login page. If you have an old bookmark it could be connected to the old server???
 


Ellis

99 CW EK9 B18C
Donator
Joined
Jul 8, 2011
Messages
1,682
hmm, weird one buddy, we have changed servers recently not sure if that could be part of the problem. Will notify rvm of the matter :nice:
Thankyou mate :nice: dont want to kick up a fuss though im going to try using fire fox and see if that helps

try hitting control and F5 to hard refresh your login page. If you have an old bookmark it could be connected to the old server???
Have just tryed that bit still no luck, its only recently started happening cant think what it might be, like i say i will try on firefox later cant see it being a problem then. Thanks again for the help
 


Jack-Civic

Keep er tidy
Joined
Aug 9, 2008
Messages
1,501
This used to do it to me. Just click on forum, then sign in and tick remember me. Should work then.
 



Jack-Civic

Keep er tidy
Joined
Aug 9, 2008
Messages
1,501
No problem mate. Only does it on some computers. It didn't do it on my pc or mac but done it on my dads computer. Don't know what the Craic is.
 


rvm

admin
Staff member
Joined
Apr 15, 2006
Messages
10,614
Car(s)
EK9/Civic
hmm, weird one buddy, we have changed servers recently not sure if that could be part of the problem. Will notify rvm of the matter :nice:
We will be changing servers this weekend!!

The current providor is not the job.

Saturday at 5 am UK time I'll move the forum to another server :D
 


Top