Board Problems?? Post them here!


callam

New Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
5
just a quick one i have put a 4 2 1 manifold on my ek9 and it is blowing out of the manifold have u got any tips just orderd some off them studs off ebay hat screw in to the head and the manifold sits on them wud that help?? its like its not being pulled tight enough to the head
 


elchunk

KCCO
VIP Member
Joined
Dec 22, 2008
Messages
6,968
just a quick one i have put a 4 2 1 manifold on my ek9 and it is blowing out of the manifold have u got any tips just orderd some off them studs off ebay hat screw in to the head and the manifold sits on them wud that help?? its like its not being pulled tight enough to the head
wrong section mate, try putting this question in the engine section. This threads is foe problems relating to the actual site.
 


elchunk

KCCO
VIP Member
Joined
Dec 22, 2008
Messages
6,968
was the site down this morning couldnt get on for a few hrs there.
 



MPower

yup
Joined
Jan 9, 2009
Messages
389
Could be just my browser but every thread I have open right now has the emoticons, avatars and buttons all mixed up.

Threads are still readable but it's very distracting.
 


Joined
Jun 5, 2009
Messages
333
Hi,

Is the site running a bit slower tonight? It's quite slow loading pages on my laptop.

When I go on to other sites it loads up fine.
 


rvm

admin
Staff member
Joined
Apr 15, 2006
Messages
10,614
Car(s)
EK9/Civic
Hi,

Is the site running a bit slower tonight? It's quite slow loading pages on my laptop.

When I go on to other sites it loads up fine.
We had a issue with the server network, it is now fixed, please let me know if you got any further issues :thanks:
 



Top